Interieuradvies en styling

 

De beleving van een ruimte, hoe licht en sfeer iets overbrengen, daar ligt de focus op bij Where the Heart is! Want dat het interieur van een ruimte ook communicatie is begrijpen wij heel goed. En of dat nu thuis aansluit bij uw persoonlijke woonwensen of zakelijk uw 'corporate identity' ondersteunt, bij Where the Heart is! hebben wij duidelijke ideeën over de invulling daarvan.

 

Where the Heart is! helpt u bij het creëren van de juiste sfeer in huis of kantoor en geeft u advies over bijvoorbeeld indeling, meubels en het gebruik van kleuren. Daarbij kijken wij altijd naar uw woonwensen. Het hoeft niet te blijven bij het geven van tips, we kunnen ook direct aan de slag, zodat uw interieur er aan het eind van het consult ook echt anders uitziet!

 

Op het gebied van kunst hebben wij een uitgesproken mening. Als u op zoek bent naar bijzondere kunst voor thuis of op kantoor, dan voorzien wij u graag van advies. En als u dat wenst begeleiden wij u het hele traject van orientatie tot aankoop.

 

Bent u geïnteresseerd in interieurstyling of -advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij spreken uw wensen graag rustig met u door en hebben ongetwijfeld een passende invulling. Prijzen op basis van offerte.