Verkoopstyling

 

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van uw huis door het optimaal te presenteren. Een effectief bewezen formule die zeer gunstig bijdraagt aan de voorspoedige verkoop van uw huis. 


Hoe kijkers kopers worden

De eerste indruk is cruciaal voor de verkoop. Als de eerste indruk niet goed is, dan is in 95% van de gevallen de kans op verkoop verkeken. Het is dus heel belangrijk potentiële kopers alle mogelijkheden van uw woning te laten zien.

Kijkers hebben over het algemeen moeite om 'door' andermans spullen te kijken en de vertrekken goed in te schatten, zowel op ruimte als op functie.

Met een goede presentatie op internet wordt de drempel verlaagd om eens bij u binnen te komen kijken.

Zonder kijkers zijn er immers ook geen kopers.

 

Onze styling

Wij zijn gespecialiseerd in het onderscheidend presenteren van huizen die te koop staan, op zo'n manier dat de specifieke eigenschappen goed tot hun recht komen.

Where the Heart is! realiseert dit door uw woning te restylen: neutraal, helder en voor een breed publiek geschikt. De nadruk ligt op de ruimte, functie en sfeer van de afzonderlijke vertrekken. Onze restyling is hands-on, wat betekent dat we de handen uit de mouwen steken. Met een klein budget en voornamelijk uw eigen spullen restylen wij in gemiddeld twee dagen uw huis met groot resultaat.

 

Fotografie

Bij de complete restyling, verzorgt Where the Heart is! aantrekkelijke en professionele foto's, die heel geschikt zijn voor de promotie van uw huis. Bijvoorbeeld in een aantrekkelijke verkoopbrochure en op diverse websites voor huizenverkoop, zoals Funda.nl. Hiermee kunnen al snel potentiële kopers voor uw pand worden geïnteresseerd.

 

House of KIKI

Where the Heart is! is aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten (CNVV) en is gecertificeerd door House of KIKI. U kent wellicht de House of KIKI aanpak van RTL programma's als 'Uitstel van executie' en 'TV Makelaar'.

Wij hanteren deze hands-on aanpak van House of KIKI, waardoor er binnen gemiddeld twee dagen in de praktijk een optimale presentatie gerealiseerd wordt.


Het is bewezen gunstiger om een verkoopstylist in te schakelen dan de verkoopprijs te verlagen. Verkoopstyling verdient zich dus terug! Het loont voor zowel makelaar als particulier.

In een tijd waarin een snelle verkoop niet meer vanzelfsprekendheid is, vergroot u de kans uw huis vlot en voor een goede prijs te verkopen.

Daardoor is verkoopstyling geen luxe, maar onmisbaar gereedschap voor een voorspoedige verkoop!

 

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen bij het verkopen van uw huis? Neem gerust contact met ons op, wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.


Klik hier om enkele voorbeelden te bekijken.


Onze tarieven en werkwijze kunt u hier bekijken.

voorbeeld van verkoopstyling