The Third & The Seventh

25
06 | 10

The Third & The Seventh Teaser van Alex Roman op Vimeo.


Een zeer zeer indrukwekkende shortfilm, die bijna helemaal met de computer is gemaakt. Bekijk de volledige twaalf minuten in HD op Vimeo. De titel refereert aan de derde en zevende pilaar van de kunsten zoals Hegel die heeft beschreven en combineert op die manier architectuur met fotografie. De spaanse CG-artiest Alex Roman (echte naam Jorge Seva) is verantwoordelijk voor deze productie. Een verhelderend interview is te vinden via Area.

Lees het vervolg The Third & The Seventh


Categorie : extra | Tags : geen geen commentaar

House where nobody lives

24
06 | 10

Documentaire-fotograaf Kevin Bauman maakte een imposant beeldverslag van 100 verlaten huizen. Allemaal binnen de stadsgrenzen van Detroit, waar in de afgelopen zestig jaar het aantal inwoners van twee miljoen is gehalveerd. Gewoon klikken en kijken tot de surreƫle ervaring zich volledig aan je openbaart. Via Behance.

Lees het vervolg House where nobody lives


Categorie : extra | Tags : geen geen commentaar

The Ride

23
06 | 10

Voor iedereen die een interesse heeft in fietsen en fietssport, op welke manier dan ook: het prachtig vormgegeven The Ride journal, vol met persoonlijke verslagen van ervaringen op en rond de fiets. Issue 4 is net gepubliceerd, issue 3 is alweer uitverkocht, maar nummer een en twee zijn als PDF online gezet. De esthetiek van het rijwiel in al zijn glorie.

Categorie : extra | Tags : geen geen commentaar

Therapie

22
06 | 10

Ik dacht altijd dat ik een beetje vreemd was als ik een Residence ging halen voor therapeutische doeleinden. Een tijdje geleden ontdekte ik Apartment Therapy waar om ongeveer dezelfde reden interieurs uit de verenigde staten en de rest van de wereld getoond worden. Het is een draak van een website, maar er is zoveel te vinden dat je daar zo nu en dan een uitzondering voor maakt. Ik vind het zelf erg leuk om in de NYC sectie de house tours te bekijken.
Op deze foto zie je de huiskamer van Natalie Moore in San fransisco

Lees het vervolg Therapie


Categorie : interieur | Tags : geen geen commentaar

Karin's style

20
06 | 10

Het licht en de Scandinavische rust zijn zo fascinerend in de notities van stijl van Karin Eriksson. Zo nu en dan bekijk ik de blog van deze Zweedse ontwerper met een passie voor keramiek. Ze verkoopt haar keramiek en andere mooie voorbeelden van Zweedse kunstnijverheid in haar winkeltje Manos.

Categorie : design | Tags : geen geen commentaar

Don't you just love that

16
06 | 10

Vorige week schoot de onvolprezen interieurfotograaf Todd Selby een prachtig portret van de woning van Lyndsay Caleo & Fitzhugh Karol. Zij ontwerpt sieraden en hij is beeldend kunstenaar en meubelmaker. Beiden werken ze bij The Brooklyn Home Company waar enkele mooie projecten te zien zijn. Een paar voorbeelden ter inspiratie. Don't you just love that...

Lees het vervolg Don't you just love that


Categorie : interieur | Tags : geen geen commentaar

«vorigepagina 3 in 3