Sean Scherer

29
09 | 10

De New Yorkse schilder Sean Scherer schilder raakt getraumatiseerd door het van dichtbij meemaken van de gebeurtenissen van 9/11. Hij stopt met schilderen en gooit zijn leven om. Hij zoekt 'upstate' een veilig onderkomen en koopt met zijn partner een oud boerderijtje uit 1840 in Walton, N.Y., en stort zich volledig op de renovatie ervan.

Tijdens het renoveren en inrichten van zijn nieuwe onderkomen komt Scherer steeds meer met mooie en aparte interieuraccessoires in aanraking en start uiteindelijk zijn eigen winkel, Kabinett & Kammer. En het is juist het plaatje van de gevel, dat je bovenaan deze post ziet, dat mijn interesse trok; wat een prachtige storefront! Bekijk het huis van Sean Scherer via NY Times.


Categorie : interieur | Tags : huizen, interieur 1 commentaar

Catskills Victoriana

31
08 | 10

Sandra Foster maakte van een oude 'hunting cabin' een ietwat suikerzoete droom van een tuinhuisje, op het terrein waar zij en haar man wonen. Voor de New York Times legde fotograaf Trevor Tondro dit project vast in een serie prachtige foto's. De laatste foto na de klik is van de trailer waar Ms. Foster echt in woont. Haar Victoriaanse huisje heeft namelijk geen verwarming of stromend water, maar doet voornamelijk dienst als 'retreat'.

Lees het vervolg Catskills Victoriana


Categorie : interieur | Tags : huizen 1 commentaar

Melnikov

25
08 | 10

Gewoon een intigrerend plaatje dat ik al meanderend tegenkwam via Haw-Lin. Even doorzoeken leerde mij dat dit een foto is van het interieur van het eigen woonhuis van de russische architect Konstantin Melnikov.


Categorie : interieur | Tags : interieur, huizen geen commentaar

Partners & Spade

21
08 | 10

Vakantie voorbij, dat vraagt om een inspirationele herstart. En Partners & Spade heeft zoveel in huis om dat te bieden. Voorheen was de website van deze marketing & branding agency annex uitgever annex producer annex winkel misschien niet het toonbeeld van informatievoorziening, maar het had zéker wel een vreemde aantrekkingskracht. Hun 'store inventory' was enkel te bekijken als tekening, waarvan bovenstaande plaat een deel is. Nu echter is de site uitgebreid en kun je naar hartelust klikken.

Sinds 2008 runt Andy Spade deze 'storefront' samen met Anthony Sperduti. Zijn achtergrond in advertising breidt hij nu verder uit voor klanten als J. Crew (hierboven), K-Swiss en Absolut. Maar ook verzorgt partners & Spade de (mooie!) branding voor echtgenote Kate Spade, die een lijn van tassen en accessoires voert.

De winkel zelf is alleen op zaterdag en zondag geopend en wordt behalve voor eigenzinnige merchandise ook gebruikt voor maandelijkse activiteiten zoals exposities.

Lees het vervolg Partners & Spade


Categorie : extra | Tags : geen geen commentaar

Rapha tailored

30
07 | 10

Are you kidding me? Wow! Het sowieso stijlvolle fietskledingmerk Rapha komt nu met een 100% wol 'tailored jacket'. Met deze collaboratie met de Britse kleermaker Timothy Everest wordt de wereld van de 'sartorialists on bikes' uitgebreid. Duur genoeg, dus voor mij blijft het bij kijken, dat wel. Maar dan heb je wel een stormkraag, een zakje voor je sleutels mét lanyard in je mouw, lusjes voor je iPod kabeltjes en een zakje op de rug. Riding in style, I just love it!
 


Categorie : extra | Tags : fiets geen commentaar

pagina 1 in 4volgende»